Szőnyeg- és kárpittisztító bérlés

Üzletünkben gőztisztító gép is bérelhető!
Részletekért kattintson IDE!

Szőnyeg- és kárpittisztító bérlés

Kärcher Puzzi nagy teljesítményű, professzionális szőnyeg- és kárpittisztító gép.

A Kärcher Puzzi 10/1 textiltisztító fejjel és a padlófejjel különösen alkalmas kicsi és közepes felületek higiénikus és hatékony tisztítására. 

1 bar permetezési nyomással a gép lenyűgöző eredményekkel biztosítja a textil felületek gyengéd mélytisztítását, különösen a szőnyegeknél és kárpitoknál.

A keskeny padlófejnek köszönhetően optimális szűk helyeken való használatra. A flexibilis szívóél segítségével a zsúfolt területek könnyen tisztíthatók. A kárpittisztító gép beépített kábelhoroggal és tartóval rendelkezik a kioldóval és szívócsővel ellátott markolathoz.

Bérleti díj:

4.500 Ft/ 4 óra
9.000 Ft/  8 óra
(szombat déltől hétfő reggelig = 8 óra)

Tabletta: 500 Ft/db

Kizárólag gyári tablettával használható!

A fúvóka nyílása a milliméter töredékével kisebb átmérőjű, annak érdekében, hogy a készülék az elvárt módon működjön. Amennyiben nem a gyártó által előírt tablettával működtetjük a készüléket, az idegen anyag feloldódását követően abban olyan méretű részecskék maradnak amik eltömítik a fúvókát.  

A javítás költséges és ezen idő alatt más bérlő részére nem tudjuk kiadni a készüléket. Ezért kérjük, kizárólag az általunk biztosított tisztító tablettát használja!

Feltétlenül nézze meg a videót!

Üzletünkben gőztisztító gép bérlésere is van lehetőség! Részletekért kattintson a képre!

Gépbérlés helyszíne

Vas-Műszaki Bolt, Orosháza, Ady Endre utca 1. (a főtéren)
Telefon:+36 68 412-265  +36 30 561 7379
Email: vasmuszaki@vasex.hu

Bővebb információért hívjon bennünket nyitvatartási időben a +36 68 412 265 vagy a +36 30 561 7379-es telefonszámon vagy írjon emailt az vasmuszaki@vasex.hu címre.