Kazánok, kályhák, kandallók és minden, ami ezekhez kell

A közel 150 éves Vas-Műszaki Boltban Orosháza főterén mindig lehetett kapni fűtésre alkalmas eszközöket. Ez napjainkban sincs másként. Sőt!

Érdemes betérni a Vas-Műszaki Boltba az Ady Endre utca 1. szám alá, hiszen nagy választék áll rendelkezésre vegyestüzelésű fűtő berendezésekből.

Népszerűek a spandalló kandallók, amikből 7 kilowattos verzió is választható készletről. Ezek mellett ajánljuk a kiváló ár érték arányú színes, lemez oldalú kisebb kandallókat.

Aki pedig a régimódi dolgokat szereti, az megtalálja nálunk a hagyományos Salgó tűzhely modernebb változatát is, ami – amellett, hogy melegít – főzésre is alkalmas.

Mindezekhez kaphatók különböző kiegészítők: kandalló szett, kályha platni, szeneslapát, piszkavas, kazántisztító kefe, csőkefe, kályha előtét, és olyan vaspor, amivel régen a kályha tetejét takarították.

A Vas-Műszaki Boltban Orosházán egyedülálló módon több mint 20 féle tűzrács kapható, emellett cserépkályhákhoz többféle ajtót is forgalmazunk.

És hogy a füstelvezetéssel se legyen gond: a hagyományos, 0,6-2 mm vastag fekete lemezből készült füstcsöveket is megtalálják a főtéri üzletben.

Emellett forgalmazunk samott port és vízüveget.

Az aktuális árakért és további információkért hívjon minket a +36 68 412-265-ös, vagy a +36 30 561-7379-es telefonszámon, vagy írjon a vasmuszaki@vasex.hu email címre.